Garlic sausage > Meat products ,
Garlic sausage : Nutriments
Composition de garlic sausage pour 100g :Eau
Water | 54,80 g |
---|
Minéraux
Iodide | 7,00 µg |
---|
Valeur énergétique
286 calories pour 100g :
Protids | 14,60 g |
---|
Protein, crude, N x 6.25 | 14,60 g |
---|
Valeur énergétique
286 calories pour 100g :
FA saturated | 8,92 g |
---|---|
FA monounsatured | 10,70 g |
FA polyunsatured | 2,87 g |
FA 10:0, capric | 0,02 g |
FA 12:0, lauric | 0,02 g |
FA 14:0 , myristic | 0,32 g |
FA 16:0, palmitic | 5,53 g |
FA 18:0, stearic | 2,96 g |
FA 18:1 n-9 cis, oleic | 7,78 g |
FA 18:2 9c,12c (n-6), linoleic | 2,32 g |
FA 18:3 c9,c12,c15 (n-3), alpha-linolenic | 0,18 g |
Vitamines
Vitamin C | 2,50 mg |
---|---|
Vitamin B1 | 0,16 mg |
Vitamin B2 | 0,22 mg |
B3 vitamin | 2,60 mg |